Как и защо да гласуваме?

Защо е важно да гласуваш за българските номинации за “Еврокон 2024“?

Номинациите, които изпратим чрез българския делегат на фестивала, са лицето на България, което представяме пред европейските фенове и популяризатори на фантастика. Колкото по-представително и масово е гласуването за българските номинации, толкова по-голям шанс има най-добрите родни представители да бъдат представени и наградени на фестивала!

Организаторите не знаят за всички творци и творби, които създават фантастично изкуство в България. Затова е важно да помогнете на повече хора да научат за тях чрез фазата на предлагане на номинации. И още по-важно да гласуват максимално много хора за тях – само така ще можем да изберем наистина най-добрите и най-любимите творби и творци, които биха имали най-голям шанс на фестивала. Не по-малко важно за българското общество на почитателите на фантастика е да съществува прозрачен процес за избиране на номинации, който да се радва на широка популярност.

Твоят глас е ценен и нужен.

Помогни ни да направим така, че процесът по номиниране да достигне до възможно най-голям брой фенове, за да изпратим най-заслужилите номинации на “Еврокон 2024” в Ротердам и заедно да помогнем на българската фантастика да расте нагоре.

Следи сайта за повече информация или се абонирай за новини от facebook страницата ни.