Номинирайте от 22 до 30 май

НОМИНАЦИИТЕ ПРИКЛЮЧИХА! ОЧАКВАЙТЕ ГЛАСУВАНЕТО.


Изпратете своите предложения за българските номинации за наградите Еврокон!

А КАКВО Е ЕВРОКОН?

  • Номинирайте сега, гласувайте после!

Всеки има право да изпрати до 3 (три) различни предложения в колкото желае категории. Обмислете добре своите предложения, защото след изпращането им ще имате право само да допълвате нови предложения (до общо три), но не и да променяте вече направените. Следващият етап започва на 3 юни, когато ще може да подкрепите избрани номинации от всички, преминали за гласуване.

  • Изпратете важна информация!

Всяка получена номинация се проверява дали отговаря на правилата и изискванията на Еврокон за определената категория. Вижте ги тук. За да сте сигурни, че вашето предложение ще бъде одобрено, изпратете необходимата информация още сега. Как? Като вмъкнете един или повече линкове, които да показват, че номинацията отговаря на правилата и има правото да участва в последващото гласуване.

  • Споделете пред приятели!

В етапа за гласуване преминават първите 5 (пет) номинации в категория, изпращани най-често, т.е. колкото повече пъти е изпращана дадена номинация като предложение от различни хора, толкова по-голям шанс има да премине за последващото гласуване. Затова споделете и пред приятели — нека и те дадат своите предложения и подкрепа за всички, заслужаващи да бъдат представени на европейския конвент!

 

Трябва ви повече информация? Разгледайте я тук:

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОЦЕСА НА НОМИНАЦИИТЕ

ПОДРОБНИ ПРАВИЛА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

При технически проблеми, пишете ни на info@fandombg.org.

 

Ако пък всичко вече ви е ясно — не се колебайте и предлагайте своите фаворити!